10 dingen die je nog niet van mij wist

10 dingen die je nog niet van mij wist

1. Wekelijks eet ik 1-2 zakken M&M’s. Ongeveer 600-800 gram.
2. Ik ben zo wispelturig dat ik je vandaag zeg dat ik dit wil en morgen wil ik totaal iets anders. Voor mijn omgeving heel vermoeiend, ik heb nergens last van.
@mickyceha en ik elkaar bijna 9 jaar kennen, we zijn aan elkaar gekoppeld door een hele goede vriendin van ons. Micky vroeg aan haar: heb je niet nog een leuke vrijgezelle vriendin? Waarop zij antwoordde: ja…, maar ze heeft wel kort haar. Mijn haar is daarna nooit meer kort geweest.
4. Ik met geen 10 paarden naar een nieuwe plek te krijgen ben. Was het leuk in dat restaurantje? Kom gaan we nog 1.000x daarnaar toe, hetzelfde met vakanties of gerechten. Maar… in de loop van de jaren is daar verandering in gekomen.
5. Sinds ik mama ben kan ik niks meer zien op tv waarin kinderen betrokken zijn. Dan zet ik het uit en kijk ik niet meer verder.
6. Het iedere week een gedoe is om ons boodschappenlijstje te maken… ik kan nooit bedenken wat ik over 3 dagen in de avond wil eten, kan het voor vanavond al amper bedenken.
7. Bij Nederlandse Obesitas Kliniek heb gewerkt, hier kwamen mensen naar toe met zorgvraag voor een maagverkleining of maagband.
8. Ik zooooooooo ongeduldig ben. In het verkeer me super snel opfok. Vaak heb nagedacht of we niet gewoon nummerborden kunnen doorgeven aan de politie en die mensen een rij ontzegging kunnen geven? Echt sommige mensen zijn te voet zelfs een gevaar op de weg.
9. Idem met boodschappen in het weekend… waarom zijn al die mensen die vrij hebben door de week in het weekend in de winkel????? En dan ook nog kapot langzaam!
10. Ik samenwerk met Micky! Hij is mijn baas en ik dagelijks met hem touwtrek, ik bedoel overleg.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.