100% resultaat behalen

kleine resultaten zien

Je ziet ALTIJD resultaat van je acties. ALTIJD.

Alleen zijn dit niet altijd de resultaten die je wilt.

Laten we daar iets dieper op inzoomen.

Je hebt een idee, bijvoorbeeld: “Ik ga dit verkopen aan mijn klanten! Ik houd een online informatie avond. Ik geef een gratis e-book weg.”

Je bedenkt een plan en gaat over tot actie. Je bent super enthousiast over je idee en hoopt dat anderen net zo enthousiast zijn.

En dan ontstaan ineens die onbewuste twijfels: Wat nu als niemand het koopt? Wat nu als niemand zich inschrijft? Wie zit er op mij te wachten? Moet ik dit nu echt nog een keer herhalen op Instagram?

Uiteindelijk kopen een paar mensen.

Wat er dan gebeurd is essentieel voor je succes!

Wat zijn jouw gedachtes over deze ‘te weinig’ inschrijvingen? Wat zegt dit resultaat over jou? Of beter gezegd: wat laat jij dit resultaat over jou zeggen?

Welke gedachte had je toen je dit idee lanceerde? “Dit is fantastisch! Dit vinden mijn klanten geweldig, hiermee help ik ze écht!” Of dacht je: “Yes! Hier ga ik super veel mensen mee aantrekken. Ik zie dit bij mijn concullega’s, laat ik dat ook maar gaan doen.

Je ziet ALTIJD resultaat van je acties. Is het een like, een DM, een reactie in het ‘echt’, een mailtje of mensen die je video’s bekijken.

Er zijn altijd resultaten.

Door te focussen op deze kleine resultaten, blijf je werken aan je grote doel. Je krijgt continue de bevestiging dat je op het juiste pad bent en er ontstaat een steeds groter geloof in jou dat je ook op de goede weg bent.

Tevens kun je steeds blijven handelen door te denken vanuit het probleem van je klanten. Er zijn weinig afleidende gedachtes zoals: het gaat niet snel genoeg, maar mijn concullega’s doen zus en zo, ik moet NU een actie verzinnen om direct 10 sales te maken.

Ontdek welke resultaten je vandaag allemaal ziet!

YOU’VE GOT THIS LADY!

Wil je een keertje sparren, je verhaal met mij delen of mijn idee erover horen? Ik plan graag een koffiedate met je onder het genot van een virtueel kopje koffie? Je weet me te vinden!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.