20 dingen doen in 2020

20 dingen doen in 2020

Vandaag hoorde ik van een vriendin dat zij een lijst gaat maken met 20 dingen die ze wil doen in 2020. “Wauw” dacht ik! Dat klinkt mooi. Mooie getallen, een mooie lijst en een mooi voornemen, want jongens wat wat wordt je toch soms geleefd met 2 (jonge) kids. Ik althans wel!

2020 wil ik tijd in mezelf investeren, voordat je moeder wordt besteed je eigenlijk veel tijd en aandacht aan jezelf en doe je lekker je ding. Sinds Miles geboren is ben ik voornamelijk 100% moeder geweest en merk ik dat sommige dingen gewoon echt weer beginnen te kriebelen. Wat er precies op mijn lijstje staat? Lees je hieronder!

1. Uiteten met Micky bij een mooi restaurant

Wij zijn alle twee van die lekker bekjes, echte Bourgondiërs. In 2020 wil ik graag samen ergens gaan eten in Maastricht.

2. Dagje naar een festival

Twee jaar geleden zijn we 1x naar Solar geweest en ik heb eigenlijk wel zin om komend jaar weer eens naar een festival te gaan. Ook zo lekker praktisch, je bent de dag erna nog wat waard aangezien je niet om 5:00 uur pas in je bed ligt.

3. Opleiding of cursus volgen

Deze is voor ontzettend belangrijk, tijd en energie in mezelf investeren op diverse vlakken geeft me ook weer energie om mama te zijn. Zoals je misschien weet heb ik me ingeschreven voor een cursus Pre- & postnatale training en ik heb hier echt ontzettend veel zin in.

4. Drie boeken lezen over zelfontwikkeling

Boeken lezen, ik ben er echt een Drama in… Met hoofdletter D! Whaha. Iedere zomervakantie lees ik één á twee boeken, maar voor 2020 wil ik drie boeken lezen. Onze boekenkast puilt uit met allemaal ongelezen boeken, tijd om daar verandering in te brengen dus!

5. 3x per week sporten

Zoals je weet is sporten voor mij al heel lang een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik voel me er fit door, het geeft me energie en het geeft me zelfvertrouwen. Met een baby is sporten gewoon wat moeilijker, je hebt andere prioriteiten. Dit jaar wil ik drie keer per week sporten, zodat ik ook echt kan werken aan fitter worden.

6. Sportprogramma voor mama’s opstarten 

Yes je leest het goed, in het kader van mijn opleiding ga ik in 2020 zwangere vrouwen en net bevallen vrouwen trainen. Hoe en wat dat volgt nog:).

7. Van de zomer ontbijten in Maastricht met Micky 

Oooooh wij zijn zulke lekkerbekken en ontbijt is echt ons meest favoriete. In Maastricht heb je een heel leuk tentje van Wyck en hier hebben we tot nu toe pas 1 keer ontbeten hahahaha, maar we willen graag komend jaar in de zomer daar een keer gaan ontbijten met z’n tweetjes.

8. Familievakantie naar Zuid-Frankrijk

In september staat er een heerlijke vakantie gepland op een camping in Zuid-Frankrijk. We zijn er twee jaar geleden met Miles ook geweest en weten wat we kunnen verwachten, niet heel spannend misschien, maar de camping is zalig! Verheugen ons er zo erg op, het duurt alleen nog ontzettend lang. ZUCHT!

9. Weekendje Centerparcs of Landal

In het rijtje van lekker burgerlijk, maar wel heel leuk. Lijkt het me heel leuk om in 2020 ook weer een weekendje naar Centerparcs of Landal te gaan. Het is altijd heel ontspannend en de boys kunnen er ravotten. Ideaal om er ff uit te zijn.

10. Verjaardag vieren van Micky

Whooohooo dit jaar wordt hij 30 en tijd voor een feestje dus;).

11. Efteling met de jongens

Vorig jaar zijn we met mijn verjaardag naar de Efteling geweest, toen was Miles dus bijna 2 en dat was zo leuk! Het was op een doordeweeksedag en nergens stonden rijen, waardoor we direct door konden lopen. Het lijkt me heel leuk om komend jaar in december met de twee boys te gaan.

12. Meer doen met Instagram 

Dit is geen doel, maar meer een plan. Instagram is echt een super leuk middel om andere mensen te leren kennen en in contact met elkaar te komen. Ik wil hier graag dagelijks meer mee gaan doen en zien wat het mij gaat brengen.

13. Tuinfeest geven met een lekkere barbecue voor al onze vrienden

Muziekje aan, vlees op de barbecue een tafel vol met salades, stokbrood en satésaus. Kindjes die rondrennen. Ja deze zomer wordt het tijd voor een tuinfeestje in Bundy!

14. Fotoshoot met de jongens

Op Instagram zie ik zoveel mooie foto’s van gezinnetjes en het lijkt mij heel leuk om van ons vieren ook een paar mooie foto’s te hebben. In een appelgaard in Zuid-Limburg of tussen de heide.

15. Fotoboek van de jongens maken

Dit kost zo onwijs veel tijd en ook wel wat geld vind ik, waardoor ik het steeds maar blijf uitstellen. Van Miles heb ik nu 1,5 fotoboek en je maakt met je telefoon zo snel even 20 leuke foto’s, waardoor mijn telefoon te vol staat met leuke foto’s. Begin die maar eens af te drukken en in te plakken. NIET TE DOEN! Toch wil ik ook van Lewis leuke fotoboeken hebben en ook verder van Miles. Binnenkort maar eens oppakken.

16. Verbouwen van ons huis

Hij staat bijna onderaan deze lijst, maar niet onbelangrijk. We willen in 2020 ons huis verbouwen. PFFF!! Ergens heel veel zin in en ergens ook totaal niet haha. We hebben nog geen concreet plan en daar word ik een beetje kriebelig van. Anyway, nu al blij als het af is!

17. Nieuwe marketingplannen voor TEN

Ook voor 2020 heb ik heel veel plannen voor TEN en ik verheug me erop om deze dit jaar uit te rollen.

18. Meer afspreken met vrienden

Iets wat er geregeld bij inschiet: afspreken met vrienden. In 2020 wil ik meer afspreken met vrienden!

19. Minder M&M’s eten

Booohhhh, alweer een zakje van 300 gram op. Ik word gewoon misselijk als ik eraan denk, bah! Komend jaar minder M&M’s voor mij. Deze grootverbruiker stopt ermee.

20. Afvallen

Zoals je misschien weet heb ik mij ingeschreven voor de voedingscursus Fit & Slank bij TEN en hoop ik die laatste kilo’s af te vallen.

Wat zijn jouw plannen voor 2020?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.