Hi There!

It’s me Steffie!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is dus Steffie en mijn passie is letterlijk: hoe kun je andere mensen beïnvloeden? Sounds freaky right? Ha-HA!

Jaren terug wilde ik al dolgraag een opleiding volgen op het gebied van marketing en communicatie, eenmaal op die HBO opleiding liep ik compleet vast. Het was niet de info die ik zocht, het was zo boring, ver weg en saaie verplichtingen. Little did I know dat ik 10 jaar later met een omweg toch aan het werk zou zijn in de marketing wereld! Mijn grootste passie is dan ook marketing en sales. Ik ben er dag en nacht mee bezig. 

Zodra ik een advertentie zie denk ik erover na, zie ik een post dan gaan de radertjes draaien. Naast mijn baan als marketing medewerker, werk ik ook als ZZP consultant voor ondernemers. Ik adviseer, coach en neem ook graag werk uit handen.

Dit kanaal ben ik gestart omdat ik met mijn eigen ogen om mij heen zie wat de corona crisis met de ondernemers doet. Je werkt harder dan hard en je moet continue schakelen en flexibel zijn. Op dit kanaal wil ik daarom al mijn kennis en ervaring met jullie delen, zodat jullie je hier sterk doorheen slaan. Je alles uit je kanalen haalt en je klanten weet te bereiken. 

Heb jij nog een vraag voor mij? Stuur mij een mailtje naar steffie@steffieendeman.nl, of zoek mij op social! Instagram of Facebook. Ik beantwoord je vragen graag!

Steffie

Groetjes,