An upgraded life is the result of an upgraded mind

an upgraded life is the result of an upgraded mind

De drijvende kracht achter mijn doel zit zo diep geworteld in mij. Dagelijks doen wat ik wil doen om mijn doel te bereiken…

Doe ik niet omdat ik ff een to-do lijstje wil afvinken.

Doe ik niet omdat ik vind dat het van mij verwacht wordt

Doe ik niet omdat ik het bij andere zie en denk dat het zo hoort. 

Nee, het voelt bijna als iets spiritueels, als een roeping. Dit is wat ik hoor te doen. Waarom dit zo belangrijk voor mij is? Ik heb afgelopen 15 jaar zo ontzettend veel energie geslurpt van andere mensen dat ik dit wil teruggeven.

Dit proces, die afgelopen 15 jaar, had ik hard nodig om te komen tot de persoon die ik vandaag de dag ben en ik ben super dankbaar voor iedereen die mij daarbij heeft geholpen. Maar het is tijd om deze energie te gaan teruggeven. 

Voor mij zijn er, dankzij Corona, zoveel puzzel stukjes op zijn plek gevallen.

Ik weet nu wat ik hoor te doen, wat mijn roeping is. Dit is dan ook de drijvende kracht achter mijn doel. Ik wil graag alles wat ik afgelopen jaren heb geleerd teruggeven aan het universum, zodat iedereen waarmee ik in contact kom groeit.

Dat is mijn passie en daar ga ik voor, met heel mijn hart.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.