BELIEVE IT IS DONE

BELIEVE IT IS DONE

Gisteravond zei ik tegen Micky: “ik geloof echt dat op dit moment iemand onderweg is naar mij. Diegene is aan nadenken over coaching, of scrollt door mijn insta en vraagt zich af of het iets voor haar zou kunnen zijn.”

Je gaat anders handelen

Het geloven dat de klus geklaard is geeft mij rust en vertrouwen. Hierdoor kan ik anderen de gelegenheid geven om mij te leren kennen en met mij in contact te komen. Zodra dat zij hier zelf aan toe zijn. Zonder het gevoel te hebben dat ik direct in hun nek zit en ja, die manier heb ik afgelopen vaak genoeg ook geprobeerd.

Hoe ik zo sterk geloof je dat de klus geklaard is? Door één te besluiten dat ik daar in geloof. Het is een keuze om ergens in te geloven. En nee, dat gaat niet altijd even gemakkelijk, natuurlijk komen bij mij ook gedachtes naar boven. Ten tweede ga ik in gesprek met deze gedachtes. Ik nodig ze niet uit bij mij op de bank en geef ze ook nog een kop thee. Nee, ik pak deze gedachtes direct aan.

Ik wil niet weer langs start

Ik wil niet weer terug langs start, zoals Monopoly. Opnieuw besluiten te starten. Ik wil het gewoon niet meer. Wat wil ik wél? Andere coaches laten groeien met hun business. Mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren gebruiken om hen te helpen.

Het besluit dat ik genomen heb, zit niet alleen in mijn hoofd, ik voel het in mijn hart, in mijn lijf, in iedere vezel in mijn lijf.

Daarom voelt het geloven dat de klus al geklaard is als easy.

Op dit moment is iemand opzoek naar wat ik aanbied. Ik geloof daar 100% in.

Het grootste voordeel van dit geloven

Doordat de klus geklaard is, doe ik activiteiten op een andere manier. Ik ben niet opzoek naar hoe ik nu out of my comfort zone kan stappen? Ik ben niet opzoek naar hoe ik nu direct 10 mensen op mijn e-mail lijst kan krijgen.

Wel ben ik opzoek naar hoe ik jou vandaag kan inspireren. Hoe kan ik ervoor zorgen dat jij na het lezen van dit artikel direct het gevoel hebt dat je een stap dichterbij je doel komt?

GELOOF DAT DE KLUS GEKLAARD IS

Vind je het moeilijk om dit te geloven? Plan een geheel vrijblijvende koffie sessie met me in en ik hoor graag waar je tegenaan loopt! Stuur me een berichtje op Insta/FB of mailtje naar steffie@steffieendeman.nl

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.