Blijf nog even klein

blijf nog even klein

Ik tel de weken, de dagen en de uren dat hij nog klein is. Bij de eerste kon het allemaal niet snel genoeg gaan, jaloers keek ik naar de ouders die naar de speeltuin gingen en dingen deden met hun kinderen. Ik zat thuis te wachten totdat Miles groot was en net zo ongeduldig was hij zelf! 

Nu houd ik mijn kleine mannetje vast en zie hem gewoon groeien, zie hem glunderen als hij op zijn beentjes staat. Zie hem vertellen en contact maken en steeds meer groeien in zijn babyvelletje naar dreumes. 
Mijn laatste week verlof is aangebroken en daarmee ook weer een einde aan deze mooie tijd. Een knuffeltijd, relaxte tijd en eentje waar ik ook wel als een berg tegenop zag. Maar gelukkig vertrekken we over 3,5 week op vakantie en dan gaan we gewoon nog ff verder met non stop knuffelen

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.