Borstvoeding geven in het openbaar

Borstvoeding geven in het openbaar

bij Miles was t nog een dingetje. Ik voedde liever in de auto of op de wc dan met andere mensen erbij. Na 9 maanden borstvoeding te hebben gegeven en nu bij Lewis weer, ben ik gewoon wat handiger en gaat het ook makkelijker.

Bij Miles had ik nog niet echt de handigheid om een beetje discreet te voeden en dat lukt me bij Lewis nu veel beter. Wat ik wel fijn vind als ik voed met andere mensen erbij. Nu ervaar ik is echt hoe mega handig en praktisch borstvoeding is.

Na 9 maanden borstvoeding te hebben gegeven aan Miles stapten we over op flesvoeding, ik dacht: HAHAAA! Nu begint het makkelijke leven. Sure!

Fles schoonmaken, wachten totdat het warm is, te heet, te koud, kan ik het ergens opwarmen? Hij drinkt de fles niet op. In de kou uit bed om een fles te gaan maken.

Allemaal van die dingen waar je je bij borstvoeding niet druk om hoeft te maken. De eerste keer voelde borstvoeding geven soms echt als een marathon en deze keer voelt het relaxt, omdat ik weet dat kleine baby’tjes gewoon om de 3 uur voeding moeten hebben. Of dit nu een fles of borst is, het is hoe dan ook gewoon pittig.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.