Doelen voor februari 2021

Doelen voor februari 2021

Werk jij met doelen per maand? Ik roep al jaren dat ik iets wil en begin in het wilde weg, maar concreet met doelen per maand werken? Het is nieuw voor mij.

Ik ben liever, zoals de wind waait, waait mijn jasje. Met als gevolg dat je dus overal om je heen aan het werken bent, zonder echt concreet plan. Dus, ik ga heel concreet aan de slag met mijn doelen.

 1. 30 dagen One Funnel Away Challenge
  Aanstaande maandag, 8 februari start de 30 dagen Challenge van Russel Brunson. Finally! Al langer ben ik me aan het verdiepen in sales tunnels en hoe dit precies in zijn werk gaat. En door deel te nemen aan deze challenge wil ik het bouwen van een eigen sales funnel helemaal masteren.
 2. Dagelijks luisteren naar een Podcast
  Ik ben zo onwijs fan van Podcasts. Ik haal hier zoveel inspiratie en ‘aha’ momenten uit. Dat ik komende maand iedere dag minimaal naar 1 Podcast wil hebben geluisterd.
 3. Dagelijks mijn Succesplanner invullen en bijhouden
  Herken je dat? Dat je dagelijks iets leert en als je terugkijkt op de afgelopen periode het gevoel hebt nog steeds stil te staan en niet vooruit te komen? Sinds kort heb ik de succesplanner en schrijf ik dagelijks op wat ik heb geleerd of wat voor mij een openbaring was.
 4. Concreet stappenplan hoe ik mijn business ga opstarten
  Ik wil graag vrouwen gaan coachen met het laten groeien van hun coachingsbusiness op het gebied van marketing, sales en mindset. Welke stappen ik moet zetten om de eerste vrouwelijke klanten te kunnen coachen wil ik graag helemaal helder hebben.
 5. VERHUIZEN!
  Ik zou deze gewoon bijna vergeten haha, maar over 1 week willen we graag verhuizen naar ons eigen plekje!
 6. Minimaal €1.000,- aan spullen verkopen via marktplaats
  Ik wil komende maand minimaal €1.000,- verkocht hebben via marktplaats. We hebben zo ontzettend veel spullen en die kunnen voor een groot gedeelte weg.
 7. Wekelijks opnemen Podcast
  Nadat we verhuisd zijn, ga ik wekelijks een Podcast opnemen over je business opstarten, laten groeien, waar vind je klanten, hoe doe je een sales gesprek.

Dit zijn mijn doelen voor komende maand en als ik deze lijst zie…., zit er in mijn hoofd stiekem nog heel veel meer, maar de vraag is of deze lijst überhaupt haalbaar en realistisch is… Begin maart ga ik een terugblik schrijven op mijn doelen.

Wat zijn jouw doelen voor de maand februari?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.