Heb jij op vakantie ook altijd van die mega ingevingen?

Heb jij op vakantie ook altijd van die mega ingevingen?

Heb jij op vakantie ook altijd van die mega ingevingen? Alsof je dan openbaringen hebt en dingen voelt, waar je je door het jaar heen amper bewust van bent? 

Ben je van alleen maar actie, actie, actie? Of neem je ook tijd om bij te komen? Je gedachtes te processen? Stil te staan bij wat er in je gedachtes gebeurd?

Ik schrijf dit bericht, omdat ik van nature een echt actie persoon ben. Ik krijg een idee en ga direct over op actie. Vrij weinig houdt mij tegen, maar dit is ook mijn grootste valkuil. 

Ik was altijd erg gefocust op actie en resultaten. Zo weet ik precies hoe ik een goede sales mail/ sales post moet schrijven. Met als gevolg dat ik bijvoorbeeld afgelopen twee weken tot aan de nok vol zat. Geen tijd om dingen te overzien en te ervaren. Toevallig mailde gisteren iemand mij dat zij haar intake wilde afzeggen. Dit was het signaal dat ik tijd nodig heb om dingen even te verwerken. Waar sta ik nu? Wat ben ik aan het doen en welke kant wil ik op?

Wist je dat je gedachtes 100% je resultaten bepalen? Dan is het dus mega essentieel om ook te pauzeren en stil te staan en van daaruit weer te kunnen groeien. Dit kun je doen door te mediteren, journaling, wandelen of in gesprek te gaan met iemand die jou ook echt kan helpen. Ik doe het liefst alle 4. 

Wat voor persoon ben jij van nature en hoe zorg jij ervoor dat je gedachtes kunt plaatsen?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.