Het grootste verschil tussen je eerste en je tweede kindje

Het grootste verschil tussen je eerste en je tweede kindje

Wat het grootste verschil is tussen je eerste kindje en je tweede? Je weet wat je te wachten staat. Iedere dag is een feest, omdat ik weet dat Lewis binnenkort al kan rollen, zitten, staan, tijgeren en lopen.

De grootste uitdaging blijft alles ernaast. Als ik de hele dag in me pyjama kan blijven zitten en iemand mij voert heb ik nergens last van. Maar dat geplan en georganiseer, daar houd ik gewoon niet zo van. Een relaxte ochtend is er zelden bij(behalve vandaag dan). Dat moment wanneer ze slapen is een race tegen de klok (je weet nooit hoe lang je hebt). Rennen naar de wasmachine, hup de vaatwasser uitruimen en de ontbijtboel nog opruimen, shit de vuilnisbak is vol, oh ik moet plassen, de deurbel gaat en oh …. er is er weer een wakker… 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.