Het unsexy geheim van niet meer vast zitten

Het unsexy geheim van niet meer vast zitten

Al jaren roep ik dat ik iets voor mezelf wil. Een eigen webshop, een kids conceptstore tot een online leeromgeving. Het passeerde allemaal de revue.

Het waren ideeën die ik amper tot uitvoer bracht.

Totdat ik vorig jaar de Zelfliefde Academy startte en me inschreef bij de kvk! Dit was voor mij dan ook een hele stap. Finally! Ik had een keus gemaakt en ging over tot actie.

Maar toen ik eenmaal begon met de sales draaien en het inhoudelijk maken van het programma, gebeurde er iets heel vreemds.

Van te voren had ik zo hard geroepen dat ik in mijzelf geloofde en toen ik met de sales begon, merkte ik dat ik moeite had om dit ‘geloven in mezelf’ vast te houden. Vertrouwen hebben dat het goed komt en niet maar om me heen graaien en pakken wat ik pakken kon om maar een actie te zetten.

Ik draaide mijn programma en was dolblij met de resultaten van de cursisten. WAUW! Wat hebben zij hard aan zichzelf gewerkt en tegelijkertijd voelde ik: dit klopt niet. Het klopt niet wat ik aan het doen ben. Het is niet in lijn met wie ik wil zijn.

Ik nam de tijd om afstand te nemen van daar waar ik mee bezig was. The Bigger Picture te zien.

De sleutel die ik miste was geloven in mezelf en het grotere doel voor ogen blijven zien.

Niet van een Youtube kanaal naar Facebook, naar een aparte (gratis) 10 dagen training, naar weer een andere training. HOLY F! Als ik dit nu zo schrijf denk ik….

Het geheim van jouw succes is: blijf bij je plan. Loop niet van de obstakels weg die je onderweg tegenkomt, maar bedenkt nieuwe creatieve oplossingen. Je kunt niet een paar dingen proberen en dan stoppen.

Je moet doorgaan totdat er een oplossing is die werkt.

YOU GOT THIS!

P.s. Loop je op dit moment helemaal vast? Mail/DM me voor een online koffiedate!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.