Hoe pittig is de babyfase nou?

Hoe pittig is de babyfase nou?

Ooooh jongens!!! Ik kan steeds opgeluchter ademhalen! Die eerste maanden met een baby blijven toch pittig, niet? Ook al is Lewis echt easy, duidelijk, snel tevreden en gewoon makkelijk. Dan nog blijven die eerste maanden gewoon pittig, je wordt geleefd. 

Je leeft van slaapje naar slaapje, daartussen probeer je nog wat (gezonds) eten te maken, ruim je de vaatwasser op, draai je tig wasjes, ben jezelf eens aan de beurt met douchen (mama mag ik met jou mee douchen? NEEEE!!! en dan is er weer een week voorbij. Zo voelden voor mij echt afgelopen maanden hahaha.

Je merkt het op een gegeven moment aan kleine dingen: de wasmand puilt wat minder vaak uit, op vrije dagen loop ik weer rond met make-up en ik krijg weer inspiratie en energie om te bloggen. Ook gaan we weer wat vaker met z’n drietjes eruit (ik ben t liefste gewoon altijd eropuit) en daar geniet ik zo van. Vorige week naar de binnenspeeltuin de graasj, vandaag vanwege het hondenweer naar een overdekt winkelcentrum. Ideaal met de mannen. 

Hoe zou jij de babyfase in 1 zin omschrijven?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.