Jij bent mijn ‘firstborn’

Jij bent mijn ‘firstborn’

Het mannetje dat mij mama maakte. De eerste keer een positieve zwangerschapstest en de eerste keer getrappel in mijn buik. De eerste keer dat ik al voelde hoe het zou zijn om mama te worden zonder je ontmoet te hebben.

Ik probeerde een voorstelling te maken van hoe ons leven zou gaan zijn met jou in ons leven. We probeerden ons zo goed mogelijk op je komst voor te bereiden. En dat moment dat jij er eindelijk was…. het moment dat jij en ik elkaar voor het eerst ontmoette herinner ik als de dag van gisteren. Hoe ik je voor t eerst kusjes op je hoofd kon geven. Je eindelijk vast kon houden. Het besef dat jij er al die tijd al was geweest…. was overweldigend. Ik voelde direct dat ik alles voor je zou doen en laten. 

Het eerste jaar was niet gemakkelijk, maar voor jou was ik sterk en vonden wij samen onze weg. We werden een onafscheidelijk duo, Miles en mama. En die band, lief kereltje zal altijd blijven bestaan. 
Hoe snel je ook zult groeien, hoe groot je ook wordt, hoeveel avonturen er ook op je pad zullen komen, mijn liefde voor jou zal er altijd zijn.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.