Kom in beweging!

Kom in beweging!

Of vrijdagavond een makkelijke avond is om te sporten? Nee, absoluut niet. Maar wel een van de enige momenten in de week waarop ik lekker kan gaan, dus ik heb de keus: ik ga niet of ik ga wel. It’s up to me.

Nu de vraag aan jou: it’s up to you!
Je wilt:
– Afvallen?
– Meer energie?
– Lekkerder in je vel zitten?
– Positievere flow in je leven?
– Je goed voelen in je eigen lichaam?
Maar verstopt jezelf achter tig excuses om toch nog maar een week op de bank te blijven hangen? Lang verstopte ik mezelf er ook achter, kon de juiste motivatie niet vinden of de juiste workout flow niet. Misschien lijkt het alsof ik die nu pas sinds kort heb, omdat ik laatste tijd meer hierover deel. Maar ik zit al veel langer in deze flow.

Vrijdagavond is een moeilijke avond om te sporten, daar heb je geen ongelijk in. Het liefste blijf ik ook thuis en schenk ik mezelf een wijntje in. Maar dat is niet wat ik wil! Ik wil me fit voelen, me energiek voelen en dat voel ik me als ik heb gesport. Ik voel me lekkerder in me vel, ben veel minder opgefokt en voel me uitgerust. Ja echt! In het begin kost het je misschien meer energie om weer te gaan, maar al snel zul je merken dat je veel meer energie hebt. Probeer niet te zoeken naar uiterlijke motivatie, doe het voor jezelf. Ervaar het zelf, wat sporten met je kan doen! You need also time for you!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.