Kom in een positieve flow

Kom in een positieve flow

De laatste paar weken zit ik echt in een positieve flow en dat is zo fijn! Het geeft je energie en je krijgt zin om andere te doen. Hoe ik in die positieve flow kom? Ik heb een soort van ochtendroutine ontwikkelt om bewuster mijn dag te starten. Het heeft te maken met dankbaarheid, affirmaties en bewust wat van je dag te maken. Ik stel mezelf vragen zoals: wat wil ik vandaag doen om dit jaar mijn doelen te bereiken? Hierdoor raak je echt in een positievere staat van zijn.

Doe morgenvroeg mee, ik kan het je écht aanraden. Het neemt maar een paar minuutjes in beslag en het zorgt voor mij dat ik focus heb, mijn hoofd leeg heb en ik zit echt lekkerder in mijn vel. Normaal gaat mijn hoofd alle kanten op en sinds kort is dat dus echt een stuk minder.

Dankbaarheid: schrijf 3 dingen waar jij dankbaar voor bent. Voor mezelf waren dit vandaag: 1. Mijn sportmoment voor mezelf 2. Mijn gezonde groene smoothie. 3. Mijn productieve werkdag bij TEN. (Note: nu vind/vond ik zelf dankbaar een lastig woord, wat is dat precies? Denk aan dingen die je vandaag misschien bijzonder, speciaal of fijn vond).

To do: Hoe ga je van vandaag een top dag maken? Focus op de kansen en mogelijkheden. Wat is je doel vandaag en wat ga je doen om daaraan te werken. Welke concrete stappen kun je zetten. 

Affirmatie: is een intentie voor deze dag. Door iedere dag een affirmatie te schrijven gaat deze zich steeds meer in je onderbewuste nestelen en dat is natuurlijk ‘de motor’ waaruit je 80-90% van de tijd handelt. Affirmaties zijn positief en geven je kracht.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.