Mama zijn van twee kid’s

Mama zijn van twee kid's

Twee kiddo’s?! Soms denk ik wel eens: hoe dan?! Ja ik weet wel hoe, maar gewoon mama van twee kinderen. Er zijn van die ochtenden an ben ik boven even iets aan t pakken en heeft Miles zijn ik-plak-de-hele-dag-aan-mama ochtend. Dan sta ik boven hoor ik: “mama!!!!!” Dan smelt mijn hart zo lief dat hij mij dan roept, maar soms denk ik ooh: “ooh men!!! Mama is even 2 minuten off duty” NU-FF-NIET!! Wie nog meer?

Vandaag is de papa van deze family jarig en ik moest vanmiddag denken aan dat we een paar jaar geleden op zijn verjaardag zijn gaan uiteten. Het was mooi weer en we hadden ons op een terras geplant en de hele avond tapas gegeten. Dat zijn misschien nog wel de dingen die we het meeste missen, de spontaniteit om te gaan uiteten. We zijn allebei van die smikkelkonten en vinden het heel leuk om gewoon buiten de deur te eten. Maar een avondje spontaan uiteten weegt voor ons niet op tegen het geluk en plezier dat deze twee mannetjes ons brengen.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.