Mijn twee favoriete powerchicks

Mijn twee favoriete powerchicks

Ik ben altijd opzoek naar vrouwen die het pad van ondernemerschap al hebben bewandeld. Ik vind het namelijk super interessant om te kunnen kijken en leren van anderen. Theorieën en leren uit boeken is niet zo aan mij besteed. Juist het kunnen zien hoe iemand anders in de praktijk functioneert en hier dingen van kopiëren past veel beter bij mij.

| Inspirerende vrouwen |

Deze twee vrouwen delen hun “geheimen” van het vak op hun eigen platform. Wat ik heel prettig vind is dat zij allebei zeer uitgebreid zijn in het uitleggen van hun ervaringen. Tot nu toe vind ik namelijk veel websites voor vrouwelijke ondernemers of vrouwen die hun dromen achterna gaan zeer oppervlakkig. Er bestaan bijzonder veel pakkende titels, met bizar weinig inhoud. Echt van die artikelen die je zelf ook wel had kunnen bedenken. Niks nieuws en het brengt je geen stap verder. Deze twee dames pakken het naar mijn mening veel beter aan! Zij zijn namelijk zeer uitgebreid en snijden onderwerpen aan waar je nog helemaal niet over had nagedacht!

| Aranka van der Voorden |

Processed with VSCO with hb1 preset

Met stipt op nummer 1 staat Aranka. Zij heeft het online platform Fitgirlcode opgezet, kledinglijn Jogha gelanceerd en daarnaast haar eigen blog. Ze heeft dit op een bijzondere manier aangepakt. Zo was ze bij haar start van plan om een online kledinglijn te lanceren. Om dit goed in de markt te zetten heeft ze eerst een online community opgezet. Very smart!
Op haar blog deelt zij al haar ervaringen die komen kijken bij het opzetten van een (online) business. Regelmatig bezoek ik haar blog omdat ik steeds nieuwe informatie zie. Het ene moment heb ik meer aan een artikel over doelen stellen en een paar maanden later meer over tips om een salestijger te worden. Haar artikelen zijn écht van toegevoegde waarde voor de online business community! Ze post niet om te posten, juist alleen als een artikel echt klaar is om de online wereld in te gaan. Nieuwsgierig? Dit is haar website.

| Annic ten Duis |

Ze is oprichtster van Ilovefashionnews.com en mede oprichtster van modemusthaves.com. Ze begeleidt en adviseert ondernemers, is spreker en heeft een boek uitgegeven. Daarnaast heeft ze een eigen blog en YouTube kanaal waarop ze tips en ervaringen deelt. Met name haar YouTube kanaal vind ik erg inspirerend! Haar energie en hoe zij tegen dingen aankijkt vind ik motiverend. Je kunt niet anders dan in de actie modus raken. Annic is een echte aanpakker, doorzetter en iemand die van iets negatiefs iets positiefs kan maken. Ik kijk naar haar business videos omdat ze regelmatig interessante onderwerpen bespreekt en met name haar visie op standaard onderwerpen. Nieuwsgierig? Hier vind je haar blog, business videos en haar business interviews.

Ik ben heel benieuwd wie jouw inspirerende powerchicks zijn en waar jij energie van krijgt? Wil je mij taggen op Instagram of hieronder een berichtje achterlaten?

 

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.