Onze eerste baby aankopen

Onze eerste baby aankopen

Over dik twee maanden ben ik uitgerekend (aaaaaaaafh time flies!!!) en een tijd terug plaatste ik een bestelling met de eerste spulletjes bij webshop Ziloen.  We hebben nog ontzettend veel van Miles, dus we kiezen nu voor de producten die we nog nodig hebben of die net wat luxer zijn. Webshop Ziloen heeft echt ontzettend leuke spulletjes en eigenlijk past alles binnen de natuurlijke kraamzorg, ideaal dus!

Natuurlijke kraamzorg

Zoals je misschien weet, kiezen wij voor natuurlijke kraamzorg en willen wij de verzorging van ons kleintje op natuurlijke manier voortzetten. Nu klinkt het allemaal 20x ingewikkelder en zweveriger dan dat het is, want ja ik heb ook een man naast me die met enige korrel zout alles neemt.

Wat is natuurlijke kraamzorg dan eigenlijk? In de basis is het kijken naar je kindje en handelen naar wat hij/zij nodig heeft en de standaard regels/protocollen meer loslaten (natuurlijke kraamzorg werkt met eigen protocollen!) De grootste pijler van natuurlijke kraamzorg is: verzorgen met zo min mogelijk warmte verlies. Zorgen dat baby’tjes hun energie kunnen gebruiken om te groeien ipv zichzelf te verwarmen. Doordat ze niet steeds kou prikkels krijgen, kunnen ze gemakkelijker slapen en zijn ze over het algemeen rustiger. De producten en materialen die je gebruikt zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals wol, zijde en water.

Onze eerste aankopen

Wat zat er dus in die eerste baby bestelling?

  • Wollen deken om mee te wikkelen van Disana
  • 2 rompertjes gemaakt van wol en zijde (kriebelt echt niet!)
  • Kamille olie voor een buikwikkel
  • Lavendel olie voor een voetinwrijving
  • Borstvoedingsolie voor ontspanning

Nog meer aankopen

Afgelopen weekend hebben we flink wat aankopen gedaan. Het was natuurlijk Black Friday weekend en ik werd erg onrustig! Alles stond op het pitje: “ja komt wel!”. Mijn nesteldrang begint zich aardig te ontpoppen, ik wil ‘freubelen’ in het kamertje, Miles zijn kamer nog eens herinrichten en onze bovenverdieping een upgrade geven. Binnenkort zal ik een update geven van ons babykamertje en alle spulletjes die we hebben gekocht.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.