Peuter moeilijkheden

Peuter moeilijkheden

Wij omhelzen jou met 1000 armen lieve Miles. Soms ben je zo’n lief kereltje dat we met zn tweeën smelten en ‘t andere moment ben je een echte dondersteen. Als jij iets in je bolletje hebt dan moet en zal dat gebeuren…. ( echt niet herkenbaar overigens).

We beginnen steeds beter je gebruiksaanwijzing te begrijpen, maar soms hebben we hem ook nog wel eens op de kop. Die peuterfase is een heerlijke fase en soms krijg ik er ook spontaan zes grijze haren bij (of in mijn geval: vreet er weer een kg bij)

Je bent een écht mannetje en het kan je vaak niet wild genoeg zijn. Alles wat rijdt, wielen heeft of geluid maakt vind je interessant. Soms ben ik jaloers op mama’s en kindjes die wel langer dan 5 minuten op hun billen kunnen zitten en niet wegrennen en hun eigen willetje gewoon doorzetten. En aan de andere kant geniet ik er volop van, want is dat niet iets wat wij als volwassenen weer opnieuw moeten leren? Je eigen gevoel volgen, je eigen grenzen aangeven en die niet koste wat kost onderdrukken voor een ander. Dus zolang het veilig is en er niemand pijn, ziek of dood van gaat is t prima om achter jou aan te rennen. We love you little men.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.