Proces na zwangerschap

afvallen na zwangerschap

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…. het proces om na een zwangerschap weer lekker in je vel te zitten, is niet gemakkelijk. Ik voel me fit, energiek en uitgerust. Maar ben ik blij met wat ik zie? Nee totaal niet.

Laatst deden we een spelletje met vrienden, we moesten steeds een persoonlijke vraag beantwoorden, waaronder de vraag: noem een lichaamsdeel wat je mooi vindt. Ik noemde m’n haar, omdat ik over de rest niet kon bedenken wat ik er mooi aan vind. Triest eigenlijk he? Het is ontzettend lastig en je kunt zo snel in een mindfuck zitten. Je voelt je slecht, het schiet allemaal niet op en we pakken nog een zak chips erbij. Waardoor je alleen maar verder van huis dwaalt. Ik heb mijn voeding nu echt wel redelijk op orde en moet zeggen dat ik nu weet (door zwangerschap 1) dat het bij mij écht tijd nodig heeft. En dan ook zeker 1 jaar, als het niet langer is. Dat houdt me op de been en daardoor blijf ik positief. Ook dat ik iedere week weer op de voor en na foto’s verschil zie, maakt dat ik door blijf gaan. Ik ben op de goede weg, gewoon volhouden. Maar makkelijk is het niet

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.