SELF LOVE, houden van jezelf

zelfliefde

Morgen blaas ik 32 uit en ik merk dat ik zo richting het einde van het jaar vaak terugblik op afgelopen jaar. De dingen die ik heb geleerd, die me meer gevormd hebben en of het allemaal een beetje een richting uitloopt/ eerder uitsijpelt, waar ik wel happy van word. 

Bijna 3 jaar geleden lag ik er zo bij. Met m’n appeltje ook. Anyway, wat ik aan jullie kwijt wilde is dat ik na de bevalling van Miles wel naar een donker punt in m’n leven ben beland. Weinig energie, doodmoe, overprikkelt zijn en continue het gevoel: ik trek dit niet. Walgen van mijn nieuwe mama lichaam en tegelijk geen energie om het anders aan te pakken. 

Nu kan ik oprecht zeggen dat ik daar écht anders in sta en van mezelf hou. Ik ben happy met mezelf. Om dit punt te komen ben ik dingen in mijn leven anders gaan bekijken en anders gaan handelen. SELF LOVE is voor mij zorgen voor mezelf; regelmatig naar de kapper, schoonheidsspecialiste, leuke kleding ÉN zeker ook sporten. Mijn energie kwijt kunnen, een momentje voor mezelf, werken aan mijn fitheid en afweermechanisme. ÉN tot slotte het accepteren van mijn verleden, genieten van het heden en niet te ver vooruit lopen op de toekomst.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.