Sporten met baby

Sporten met een baby

Sporten met een ukkepuk is serieus een uitdaging. Vol goede moed ging ik vanmiddag naar TEN. Lewis sliep in de maxicosi, hij had zijn lange slaapje voor vandaag nog niet gedaan, dus ik kon lekker aan de gang.

Helaas…, werd hij na de warming-up al wakker. Gelukkig kon ik ‘m bij een vriendin even neerzetten, zodat ik nog even een paar rondjes er tegenaan kon, maar halverwege de training had hij het ook daar gezien.

Hoewel ik niet klaar was met mijn training zoals ik ‘m bedacht had ben ik blij dat ik geweest ben. Blij dat ik vandaag weer ff heb kunnen zweten en vooral even een half uurtje voor mezelf heb gehad. Want dat is misschien nog wel t belangrijkste, we vergeten zo makkelijk onszelf als we mama worden.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.