Steffie vertel mij één ding wat jij hebt veranderd afgelopen jaren?

Steffie vertel mij één ding wat jij hebt veranderd afgelopen jaren?

Als je mij zou vragen: Steffie vertel mij één ding wat jij hebt veranderd afgelopen jaren?

Dan zou ik je dit vertellen: verantwoordelijkheid nemen voor ALLES wat er in mijn leven gebeurd.

Dit doe ik echt niet altijd met een glimlach en zonder weerstand, maar ik doe het.

Sinds ik dit doe, heb ik zoveel meer innerlijke power in mij ontdekt en die is ontembaar. 

Ik ben de enige die verantwoordelijk is voor de situaties, acties en resultaten in mijn leven. 

Ik ben gestopt met de schuld te leggen bij de keuzes van mijn ouders, de keuzes die ik 3 jaar geleden heb gemaakt, mijn huidige financiële situatie, andere coachingprogramma’s waar ik zo genaamd minder uit heb gehaald, het werkschema van mijn vriend, corona, de tijd van het jaar, het weer, de kinderen. Allemaal redenen waarom het voorheen allemaal net ff niet zo liep.

Ik ben gestart met onderzoeken hoe ik in iedere situatie mijn verantwoordelijkheid kan nemen en wat ik moet veranderen om een ander resultaat te krijgen. En ik kan je vertellen dit is MEGA!

Het was heel lang mega comfy om te zeggen: tja, ik heb een studieschuld of wij hebben twee slecht slapende kinderen. 
Wat ik tevens ontdekte is door dit allemaal te blijven zeggen, ik nog 100.001 redenen vond, waarom het niet lukte en anderen het ‘oh zo makkelijk hebben’. Want dat hebben ze niet! Ga in gesprek met die ander en je zult ontdekken dat ook zij consessies moeten doen en keuzes moeten maken.

Door mijn verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van mijn studieschuld, kan ik blijven wachten totdat ik ergens een zak met goud vind of daadwerkelijk gaan investeren in wat voor mij belangrijk is (door geld te creëren en alles te verkopen op marktplaats) en te investeren in een coachingstraject. Door te omarmen dat de keuzes van mijn ouders mij juist hebben gebracht op het punt van vandaag de dag ipv met mijn vingen blijven wijzen. Dat ik drie jaar geleden nog niet wist wat ik vandaag de dag weet etc.

Het punt is: dat al die redenen ervoor zorgde dat het allemaal niet werkte voor mij, dat ik keihard werkte en er niks voor terug kreeg. 

Starten met het nemen an je verantwoordelijkheid in IEDERE situatie, zal je leven veranderen, 100%. Punt uit.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.