Terugblik 2019

Terugblik 2019

2019 wat een topper was je! Met genoeg uitdagingen, lessen, mooie momenten en ontzettend veel slaap.

Voor de 2e keer mama geworden van Lewis en niet lang daarna waagden we ons op 3 weken workation (ipv vacation) met een 3 maanden oude baby(?!!!!). Hoe bedenk je je zoiets: lessen learned.

Daarna volgden nog genoeg momenten waarop ik me afvroeg: hoe doen moeders met 3 kids dit??? Genoeg stressmomenten dus en ik kan zeggen dat een halve dag met de boefjes aan voelt als een halve werkweek. Miles vroeg me van de week om het boze weg te doen op mijn gezicht. Als ik gestresst of geïrriteerd raak krijg ik dus een frons tussen mijn wenkbrauwen. Arme kerel!

Toch vonden we dit jaar nóg meer onze draai als gezinnetje van 4, met elkaar en daarnaast het hebben van een eigen bedrijf. We namen een kleine break van alles naar Barcelona en ook zagen we Miles opgroeien als grote broer van zijn Loulis (wat nu toch echt gewoon Lewis is geworden). Het is gewoon echt genieten met die mannen. 

Mijn grootste les van 2019 is dat liefde geen grenzen heeft. Je hart groeit mee met de komst van een nieuw kindjes. Je kunt ook overleven op heel weinig slaap, want soms heb je simpelweg gewoon geen keus. Daarnaast heb ik dit jaar echt ervoeren dat gelukkig zijn met jezelf het fundament voor de rest van je gezin is, als deze basis goed zit dan volgt de rest van zelf. Dit heeft in 2019 zoveel positiviteit gebracht op zoveel vlakken, dat ik dit wel wil meenemen naar 2020.

Lieve mensen, de tijd gaat zo tering snel. In een paar uurtjes slaat de klok alweer 00:00 en verwelkomen we een nieuw jaar. Vanavond klinken onze glazen op elkaar, op het leven en op de liefde. Geniet van elkaar en van de mensen die je liefhebt om je heen. Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar met genoeg bubbels. P.s. En laten we hopen op niet te veel gespook vannacht en kindjes die tot minimaal 7:00 uur slapen. PLEASSSSSEEEEEEEEEEEE?????

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.