I jumped

I jumped

Ik sta op het randje. Zal ik gaan? Zal ik niet gaan?

Ga ik ervoor? Ga ik er niet voor?

Afgelopen jaren heb ik zo ontzettend hard gewerkt. Tranen gelaten, gefrustreerd, boos, geïrriteerd en dat allemaal 1.000x door elkaar. Ik liep tegen mijn eigen muren op. Letterlijk. Mijn eigen bezwaren, vooroordelen, plaatjes, gedachtes en meningen. Ik heb ze allemaal omgeturnd en veranderd.

En weet je wat het grappige is. Wat ik nu weet is dat het niet uit maakt. Welke opvoeding je hebt gehad. Welke roots je hebt. Wat je al geleerd hebt. Welke kansen je hebt gekregen in je leven. Jouw geschiedenis bepaald niet jouw toekomst.

Wat er toe doet is je mindset

Durf jij naar jezelf te kijken? Te voelen wat diep van binnen in jou gebeurd? Jezelf te coachen om door te zetten? Jezelf je pijnlijkste gedachtes te tonen? Jezelf te accepteren dat je je soms zwaar ruk voelt. Dat je het allemaal anders wil? Dat je wilde dat je alles in pacht had?

Je voelt waar jij voor gemaakt bent

Je kunt weglopen voor dat wat jij wil. Je kunt je kop in het zand steken en focussen op de dagelijkse ditjes en datjes. Maar ik geloof er heilig in dat we nu door Corona flink worden wakker geschud.

“JOEHOEE!! WAT WIL JE ECHT?” Waar krijg jij energie van? Waar ga je van aan? Waar bevinden jouw dromen zich? Wat is je passie?

Hoe harder je je kop in het zand steekt. Hoe harder je wilt waar je van droomt.

Nogmaals, je voelt dagelijks waar je voor gemaakt bent.

In mei ben ik gestart met de Zelfliefde Academy, in totaal 15 vrouwen gecoacht op hun mindset en eigenwaarde. Het mooiste wat ik kon doen. En daarna was ik ook helemaal gesloopt. Het was niet in balans. Ik voelde zo’n grote druk om dit perfect af te leveren. Het MOEST af zijn. Ik durf eindelijk de stap te zetten en dan moet het ook PERFECT zijn.

Afgelopen maanden heb ik rust genomen om mij te focussen op de verbouwing van ons huis en wonen bij mijn schoonouders. Nu het einde van de verbouwing in zicht is, we ons eigen plekje binnenkort hebben. Durf ik te springen.

I’M GOING FOR ME

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Petra
  5 februari 2021 / 08:33

  Heel veel succes meisje,

  Liefs mama xxx

 2. Karine
  5 februari 2021 / 09:12

  You can do it!! Go for it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.