Waarom gaat het niet sneller?

snel resultaat bereiken

Vandaag was ik aan het denken, aan mijn programma vorig jaar. Wat is nu precies het verschil tussen vandaag en vorig jaar?

Ik neem je even mee terug naar vorig jaar. Ik lanceerde vol vertrouwen mijn eerste programma (Zelfliefde Academy), ik ging ervoor. Gooide mijn programma de lucht in en had binnen no-time 15 aanmeldingen. Mijn doel was 20 en daar verloor ik al snel het vertrouwen. Waarom zijn het er geen 20?…..

Het eerste waar ik mij op focuste was mijn marketingstrategie. Hoe kan ik betere posts schrijven? Moet ik mijn e-mail lijst vaker mailen? Is mijn website goed opgebouwd?

AAAHH!!! HELP?!!!

WAT

MOET

IK

DOEN?

Ten eerste wil ik voorop stellen dat je zelf niet kunt bepalen hoe snel jij je resultaat behaald. Er is geen short-cut, naar je resultaat. Je zult iedere dag bezig moeten zijn met het bereiken van je doel en dat is iets wat ik me vandaag 100% realiseer.

Toen ik vorig jaar mijn programma lanceerde, geloofde ik sterk in mezelf. Dat wat ik verkocht klopte gewoon, mijn overtuigingen waren in lijn en ik gaf ontzettend veel waarde in mijn posts en mails.

En het grappige is, dat toen ik ook écht begon te verkopen, het geloof in mezelf weg was. Wat er gebeurde was dat ik al mijn eigenwaarde liet ik afhangen van het aantal aanmeldingen. De focus lag ineens op mij en niet meer op mijn cursisten.

Mijn brein was afgeleid geraakt door instagram posts, marketingacties en andere technieken. (Het voordeel is dat ik daar afgelopen jaar nog knetter veel over heb bijgeleerd, dat ff terzijde haha).

De stappen die je neemt zijn niet bepalend

Het geloof in jezelf, de intentie achter je actie daarentegen wél. Vind je dat je te weinig klanten hebt, wil je graag meer omzet? Ga je daarom je klanten bellen, mailen of zelf DM’s sturen? natuurlijk voelt dat niet prettig aan! Het draait namelijk jou. Jij vindt dat je te weinig klanten hebt.

De intentie die je bij die gedachtes hebt wel!

Ga je je klanten bellen, mailen of DM’s sturen om te vragen hoe jij ze kunt helpen? Geef je waarde weg. Ben je opzoek hoe je Next Level waarde kunt toevoegen aan hun leven? En laat je het 100% om je klanten draaien en niet om jou? Dan is je actie precies hetzelfde, maar de intentie en gedachte daarachter compleet anders. En ja, dit beïnvloedt 100% het resultaat.

Wil je de snelheid beïnvloeden? Werk aan je geloof in jezelf, je gedachtes die achter je acties zitten, hoe kan ik VANDAAG waarde creëren aan het leven van mijn klanten? Welke “aha” moment kan ik vandaag toevoegen? Welke stap kan ik VANDAAG zetten?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.