Waarom keuzes maken essentieel is voor je succes!

de kracht van keuzes maken

Hoe jij snel succesvol gaat zijn is heel simpel: door het maken van keuzes, deze implementeren en evalueren.

De afgelopen weken hoor ik van diverse mensen: “ik weet niet hoe of wat…”

De fase: ik weet het niet, is een ingewikkelde en leegzuigende fase. Waarom? Omdat je keer op keer alle hokjes in je hoofd afgaat, alle voors en tegens tegen elkaar afweegt en het vervolgens nog steeds niet weet.

Tony Robbins schreef in één van zijn fantastische boeken: De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van de keuzes die je maakt.*

En zo is het precies. Hoe sneller je leert om keuzes te maken, hoe sneller je hiervan kunt leren en je volgende keuze kunt verbeteren.

Het uitstellen of niet maken van een keuze (is ook een keuze), leert jou dat het maken van een keuze moeilijk is en goed moet gebeuren. Aangezien je de komende 10 jaar geen nieuwe keuze meer gaat maken.

Maar Steffie… welke keuze kan ik maken dan? Stel jezelf de volgende vraag:

Wat is mijn volgende groei? Waarvan weet ik dat ik daarin moet groeien? Welke keuzes weet ik dat ik die moet maken? Dan weet je wat je vandaag te doen staat!

Dus vertel, welke keuze ga jij vandaag maken?

YOU GOT THIS!

P.S. voor mij is dit bijvoorbeeld live training geven en mijn online zichtbaarheid vergroten. Daarom ben ik vanavond live op Insta en FB om over het onderwerp keuzes maken een Masterclass te geven. Wil je hierover meer leren? Dan zie ik je heel graag vanavond om 20:15

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.