Waarom zou je niet willen investeren in je business?

Waarom zou je niet willen investeren in je business?

Je bent een business begonnen en daar zul je in moeten investeren. En je wilt niet investeren, omdat je te weinig geld hebt om te investeren? 

Zelfs toen ik blut was dacht ik: “ik kan niet wachten om genoeg geld te verdienen om met deze persoon te werken”. 

Het is de drijvende kracht achter mijn business! Ik wil zo graag investeren in mezelf, zo graag groeien, ontwikkelen en geven. Zo is mijn doel voor dit jaar om te investeren in een coachingstraject van €25.000,-. 

Ieder jaar investeer ik in coaching in mezelf en mijn brein. En waarom?

Letterlijk is het zo: wat je vandaag investeert in je business, bepaald hoe jouw business zich komende jaren ontwikkelt. En aangezien ik degene ben die de keuzes maakt in mijn business, is het voor mij essentieel om mezelf te blijven ontwikkelen.

Misschien roept dit bericht een reactie in je op. Graag! Laat ze maar horen. Misschien wil je zeggen: “maar Steffie, ik kan dat geld niet missen” en misschien heb je gelijk. Lang zei ik ook: “ja maar hoe dan?” En dan googelde ik weer: hoe verdien ik snel geld? Ik kwam allemaal dingen tegen die ik niet zou willen: verkoop je spullen, draai overuren of leen geld. Er zijn ZO-VEEL mogelijkheden. De vraag ligt bij jezelf: Hoe graag wil je het eigenlijk? Hoe graag wil je je eigen business? Hoe graag wil je daar een volledig inkomen uithalen? Hoeveel ben je bereid om ervoor te doen? Als je zegt alles, meen je dat dan ook echt? Of laat je dit 0,0 zien in je acties? Daar zit de eerste stap die je moet nemen.

Ik verkocht mijn naaimachine, mijn fotocamera, mijn fiets, kleren, boeken en leende geld om te kunnen investeren in mezelf. Zodra je het écht wilt, ga je in oplossingen denken. Er is altijd een oplossing.

Mijn doel is de beste businesscoach van Nederland te zijn en daarvoor zal ik moeten investeren in mijn brein, in mezelf. Ik wil iedere dag beter worden, om mijn clienten iedere dag beter te coachen.

Coaching doet je geloof in jezelf 1.000% versterken, je eigenwaarde wordt vergroot. Het creëert commitment naar jezelf en je neemt je eigen dromen serieus.

Begin klein, als het nodig is, maar begin!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.